tammerbiolab.fi
Avainlippu ISO 9001 ja ISO 13485

Tammer BioLab Oy – Odlingsmedier för mikrobiologiska laboratorier och industriell kontrakttillverkning

Finskt företag Tammer BioLab är specialiserat på tillverkning av mikrobiologiska medier och rörprodukter som innehåller lösningar. Från vårt breda utbud kan du få både geléliknande odlingsmedier som agar plattor, tuber och flaskor samt lösningar för mikrobiell utspädning, lagring, anrikning, analys och provtagning. Förutom snabb och flexibel leverans av våra egna produkter är kontrakttillverkning en viktig del av vår verksamhet.

Mer än 35 års erfarenhet

Sedan 1987 har vi specialiserat oss på produktion av odlingsmedier, lösningsrör och kontaktskålar. Våra kunder är kliniska laboratorier, livsmedels- och andra industrier, miljölaboratorier, veterinärer och veterinärkliniker samt olika forsknings- och undervisningslaboratorier runt om i Finland. Våra produkter som kräver CE-märkning som vi erbjuder till kliniska laboratorier är CE-IVD-märkta.

Genom gott samarbete och kontinuerlig utveckling strävar vi efter felfria och snabba leveranser, effektiv verksamhet och långsiktiga kundrelationer. Vi är också en erfaren och högkvalitativ kontraktstillverkningspartner för industriella företag.

Mångsidigt produktutbud

Vi strävar efter att täcka alla våra kunders behov för odlingsmedier med vårt breda sortiment av produkter. Dessutom producerar vi lösningsinnehållande tuber för laboratoriebruk, samt agerar som partner till våra kunder när det gäller många kontraktstillverkningsjobb relaterade till geler, vätskor eller förpackningar.

Vi betjänar våra kunder genom att tillverka odlingsmedier och rörprodukter även efter kundens önskemål och recept. Du kan bekanta dig med det omfattande produktutbudet på vår produktsida. Du kan få mer detaljerad information om våra produkter genom att logga in på vår kundportal. Genom portalen beställer du produkter smidigt och hittar alla produktdokument som du behöver.

En pålitlig och ständigt utvecklande partner

Hög kvalitet och flexibel service är våra centrala verksamhetsprinciper. Vår produktion är styrd av ett certifierat kvalitetssystem. Tillsammans med partispecifik kvalitetskontroll garanterar vi högkvalitativa produkter. Med hjälp av vår kontinuerliga produktutveckling svarar vi på nya utmaningar som ställs av utvecklingen av mikrobiologiska forskningsmetoder och stigande kvalitets- och kvalitetssäkringskrav.

Våra mikrobiologiska medier har belönats med Nyckelflaggan i Finland. Tack vare vårt nordiska läge får våra kunder alltid odlingsbrickorna färska och med snabb leveranstid. Läs mer på vår Kvalitet-sida.