tammerbiolab.fi
Avainlippu ISO 9001 ja ISO 13485

Tammer BioLab – Kehittyvä ja asiakaslähtöinen kumppani

Valmistamme omia elatusainetuotteitamme ja asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä tuotteita. Toimimme myös sopimusvalmistajana monenlaisten tuotteiden osalta. Autamme asiakkaitamme varmistamaan sujuvan liiketoiminnan sekä saattamaan uusia palveluita ja tuotteita nopeasti markkinoille. 

Olemme rakentaneet asiakasportaalin ja sen tueksi uuden tuotannonohjausjärjestelmän palvelemaan asiakkaidemme tarpeita. Asiakasportaalimme toiminnot sisältävät tilaustenhallinnan, käyttäjien hallinnan, tuotetiedot, tuotteiden käyttöohjeet, käyttöturvallisuustiedotteet sekä eräkohtaiset analyysisertifikaatit. Portaalin kautta myös palautteet, reklamaatiot tai muut viestit löytävät nopeasti perille ja niiden käsittelyä on helppo seurata.

Mikrobiologian elatusainetuotteet nopeasti ja joustavasti

Meillä on yli 35 vuoden kokemus mikrobiologisten elatusaineiden ja liuosta sisältävien putkien valmistuksesta. Tuotteistamme löytyy sekä geelimäiset elatusaineet että liuokset monipuolisiin mikrobiologian tarpeisiin. Toimitamme agarmaljat, -putket ja -pullot sekä liuokset mikrobien laimentamiseen, säilytykseen, rikastukseen, analytiikkaan ja näytteenottoon asiakkaillemme esimerkiksi

Tutustu tuotteisiimme

Asiakasta varten räätälöidyt tuotteet

Monessa laboratoriossa on käytössä tai tarvittaisiin käyttöön elatusaineita ja liuosputkituotteita, joita ei sellaisenaan löydy kaupallisten valmistajien valikoimista. Omavalmistuksessa voi olla haasteena esim. tuotannon järjestämisen työläys, laadun seuranta tai taloudelliset syyt. Tarjoamme omavalmistuksen sijaan asiakasta varten räätälöityjen tuotteiden valmistuspalvelun. Nämä tuotteet tehdään Tammer BioLabin laatujärjestelmän mukaan asiakkaan kanssa sovittujen reseptien pohjalta. Tammer BioLab on näissä valmistaja ja ottaa valmistajan vastuun. Räätälöityjen tuotteiden palvelumme on paras valinta esimerkiksi

Ota yhteyttä

Sopimusvalmistuksen ytimessä korkea laatu ja erinomainen dokumentaatio 

Omien sekä räätälöityjen elatusainetuotteidemme lisäksi valmistamme asiakkaidemme omia tuotteita sopimusvalmistuksena siten, että tuotteet ovat varustettuja asiakkaamme tuotemerkillä ja logolla. Asiakkaamme voivat luottaa puhdastilojemme ja valmistusprosessimme korkeaan laatuun. Erinomainen dokumentaatioprosessimme ja tuotannonohjausjärjestelmämme mahdollistavat asiakkaillemme ajantasaisen tiedon sopimusvalmistuksen varastotilanteesta ja läpimenoajoista. Laadukkaan ja nopean palvelumme avulla asiakkaamme välttävät mahdolliset tuotannon pullonkaulat. Pienenä paikallisena toimijana pystymme koevalmistamaan pieniäkin sarjoja uusista tuotteista ja tätä tukee kykymme suunnitella ja hankkia sopivat etiketit esim. eräkohtaisin QR-koodein varustettuina. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme saavat uudet tuotteet ja palvelut nopeasti ja luotettavasti käyttöön.

Olemme joustavasti toimiva ja laadukas sopimusvalmistuskumppani, kun haluatte ulkoistaa tuotteiden valmistuksen ja/tai pakkaamisen väliaikaisesti tai pidempiaikaisesti. Voimme esimerkiksi valmistaa puolestanne pieniä tai keskisuuria tuotantoeriä tuotekehitykseen, pilottikäyttöön tai koemarkkinointiin. Palvelumme mahdollistaa:

Ota yhteyttä

 

TammerBiolLab_aikajana.jpg