start sidanprodukterkvalitetkontakt
heltäckande utbud av odlingsmedier med över 30 års erfarenhet inhemska produkter av hög kvalitet flexibel och snabb service

Över 30 års erfarenhet

Tammer BioLab Oy är ett finländskt företag som varit verksam i mer än 30 år. Företaget har specialiserat sig på tillverkning av odlingsmedier och provtagningsrör.

Vår största kundgrupp består av kliniska laboratorier, livsmedels- och annan industri samt veterinärer och veterinärstationer runtom i Finland.

Mångsidigt produktutbud

Vi strävar efter att täcka alla våra kunders behov av odlingsmedier med vårt omfattande produktutbud. Vi tillverkar också provtagningsrör och förser lösningar med rör som samarbetspartner för våra kunder.

Vårt produktsortiment täcker bland annat odlingsplattor för bakterier och svampar, flytande odlingsmedier, provtagningsrör och -tillbehör för kliniska laboratorier samt livsmedels-, miljö- och vattenlaboratorier. Vid behov betjänar vi våra kunder genom att tillverka produkter också enligt kundens önskemål och recept. Du kan läsa mer om vårt heltäckande produktutbud på vår produktsida. Mer detaljerad information om våra produkter får du genom att logga in på vår kundportal.

Hög kvalitet

Hög kvalitet och en flexibel service utgör hörnstenarna i vår verksamhet. Med hjälp av vår fortlöpande produktutveckling svarar vi mot nya utmaningar som till exempel utvecklingen av mikrobiologiska forskningsmetoder och ökande kvalitetskrav ställer. Du kan läsa mer om vår kvalitet på kvalitetssidan.

Med hjälp av ett gott samarbete och kontinuerlig utveckling strävar vi efter felfria och snabba leveranser, effektiv verksamhet och långvariga kundrelationer.
Privacy StatementAlla rättigheter förbehålles,
Copyright © Tammer BioLab Oy 2023