etusivutuotteetlaatuyhteystiedot
kattava valikoima elatusaineita yli 30-vuoden kokemuksella laadukkaat kotimaiset tuotteet joustava ja nopea palvelu

Yli 30 vuoden kokemus

Tammer Biolab Oy on yli 30 vuotta toiminut suomalainen yritys, joka on erikoistunut elatusaineiden ja näytteenottoputkien valmistukseen.

Suurimman asiakasryhmän muodostavat kliiniset laboratoriot, elintarvike- ja muu teollisuus, sekä eläinlääkärit ja eläinlääkäriasemat ympäri Suomea.

Monipuolinen tuotevalikoima

Pyrimme kattamaan kaikki asiakkaidemme elatusainetarpeet laajalla tuotevalikoimallamme. Lisäksi tuotamme näytteenottoputkia ja teemme liuosten putkitustyötä asiakkaidemme yhteistyökumppanina.

Tuotevalikoimamme kattaa mm. kliinisten sekä elintarvike-, ympäristö- ja vesilaboratorioiden käyttämät bakteerien ja sienien viljelymaljat, nestemäiset elatusaineet, näytteenottoputket ja -tarvikkeet. Tarvittaessa palvelemme asiakkaitamme valmistamalla tuotteita myös asiakkaan toivomusten ja reseptien mukaan. Kattavaan tuotevalikoimaan voit tutustua tuotesivullamme. Tarkemmat tiedot tuotteistamme saat kirjautumalla asiakasportaaliimme.

Korkea laatu

Korkea laatu ja joustava palvelu ovat keskeisiä toimintaperiaatteitamme. Jatkuvan tuotekehityksemme avulla vastaamme uusiin haasteisiin, joita mikrobiologisten tutkimusmenetelmien kehittyminen ja kasvavat laatuvaatimukset asettavat. Lisää laadustamme voit lukea laatusivultamme.

Hyvän yhteistyön ja jatkuvan kehittämisen avulla pyrimme virheettömiin ja nopeisiin toimituksiin, tehokkaaseen toimintaan ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
Lähetä palautetta
Tietosuojaseloste
Privacy Statement
Kaikki oikeudet pidätetään,
Copyright © Tammer BioLab Oy 2023